Eerste afspraak

Voor de eerste afspraak besteden wij goed aandacht voor uw klacht. De eerste afspraak zal bestaan uit een intake, onderzoek en een behandeling.
U bent verplicht om u zich te legitimeren anders, kunnen wij u geen zorg bieden. Om verder rekening mee te houden:

  • Zorgverzekering controleren of u aanvullend verzekerd bent. Fysiotherapie behandelingen wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en niet uit de basis verzekering.
  • Als u in hetzelfde jaar bij een andere fysiotherapie praktijk behandelingen heeft gehad, even controleren hoeveel fysiotherapie behandelingen u heeft verbruikt. Dit kunt u doen door te bellen met uw zorgverzekeraar of door na te vragen bij uw vorige fysiotherapeut. Wij kunnen niet zien hoeveel eerdere fysiotherapie behandelingen u heeft verbruikt.
  • Bent u niet aanvullend verzekerd, dan verzoeken wij u vriendelijk om op de afspraak zorg te dragen voor betaling van de behandeling. Zie onze website voor de geldende tarieven: www.medicarefysio.nl/tarieven
  • Bij niet-aanvullend verzekerden vriendelijk verzoeken wij u op de afspraak zorg te dragen voor betaling van de behandeling.

Inschrijven doet u via Plan uw afspraak.

Afspraak verzetten of afzeggen

Mocht u verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk om uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Deze regeling geldt ook voor online fysiotherapeutische afspraken.