FYSIOTHERAPEUTEN

Afroez Poursalimi

Ik ben Afroez Poursalimi. Ik ben afgestudeerd bij Hogeschool Thim Van Der Laan te Nieuwegein en al sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut in verschillende praktijken: Almere, Naarden, Haarlem en Amsterdam.

Daarvoor heb ik ALO studie eerste graad sportdocent bij Hogeschool van Amsterdam gevolgd en werkte ik als sportinstructeurs, skilerares en zwemlerares. Ik ben een sportieve fysiotherapeut. Ik heb ervaring met bijna alle sporten zoals: skiën, zwemmen, judo, hardlopen, fitness, bodystep, aerobics, spinning, aqua-aerobics, aqua-jogging, bergwandelen en bergklimmen. Daarnaast heb ik ook op wedstrijd niveau gesport zoals: alpineskiën, zwemmen en karate.Sinds 2016 heb ik MediCare Fysio opgezet met een flinke dosis enthousiasme. Omdat ik goed en persoonlijk aandacht wil geven voor mijn patiënten op mijn eigen bijzondere manier. Ik ben sociaal aangelegd en vind het leuk met mensen om te gaan.

Ik ben competitief en wil mijzelf steeds blijven ontwikkelen zodat ik mijn patiënten nog effectiever kan helpen. Binnen de fysiotherapie is mijn passie observeren, analyseren en resultaatgericht werken, dat bijdragen aan een goede gezondheid van mijn patiënten.

Ik streef naar snelle behandelresultaten. Bij mij staat patiënt centraal en moet klachtenvrij komen. Mijn doel is om bij de beste therapeuten van Nederland te horen. Als fysiotherapeut sta ik geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR), het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en het BIG-register (BIG nr:  89916904904). Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Safa Farhat

Mijn naam is Safa Farhat en ik ben in 2020 afgestudeerd aan de internationale opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen. Voor mijn studie heb ik naast Amsterdam ook stage gelopen in Malta en Canada. Sindsdien ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut.
Ik heb succesvolle ervaring met behandeling van uiteenlopende klachten bij patiënten met diverse klachten. Zoals: orthopedisch, neurologisch, pre- en postoperatief, sportblessures en algemene musculoskeletale klachten.

Ik werk met enorme dosis passie en ik vind het leuk om mensen op de juiste wijze van dienst te zijn.
Het is voor mij een belangrijke doel om mensen te helpen met hun lichamelijke klachten om pijnvrij en beter worden en gezond door het leven gaan.

Ik vind het belangrijk om als fysiotherapeut actief en sportief te blijven. Mijn behandelingen richten zich op hands-on therapie, maar ook de oefentherapie.

Ik ontwikkel mij als fysiotherapeut graag in mijn deskundigheid om mijn patiënten effectiever te blijven helpen. Ik ben gespecialiseerd in dry cupping therapie. Ik spreek naast Nederlands ook Engels en Urdu.

Als fysiotherapeut sta ik geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR), het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en bij het BIG-register (BIG nr: 09928751304).
Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.