THERAPEUT

Afroez Poursalimi : Fysiotherapeut & Dry Needling specialist

Afroez Poursalimi

info@www.medicarefysio.nl

Fysiotherapeut & Dry Needling specialist

Ik ben Afroez Poursalimi. Ik ben afgestudeerd bij Hogeschool Thim Van Der Laan te Nieuwegein en al sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut in verschillende praktijken: Almere, Naarden, Haarlem en Amsterdam.
Daarvoor heb ik ALO studie eerste graad sportdocent bij Hogeschool van Amsterdam gevolgd en werkte ik als sportinstructeurs, skilerares en zwemlerares.

Ik ben een sportieve fysiotherapeut. Ik heb ervaring met bijna alle sporten zoals: skiën, zwemmen, judo, hardlopen, fitness, bodystep, aerobics, spinning, aqua-aerobics, aqua-jogging, bergwandelen en bergklimmen. Daarnaast heb ik ook op wedstrijd niveau gesport zoals: alpineskiën, zwemmen en karate.

Sinds 2016 heb ik MediCare Fysio opgezet met een flinke dosis enthousiasme. Omdat ik goed en persoonlijk aandacht wil geven voor mijn patiënten op mijn eigen bijzondere manier. Ik ben sociaal aangelegd en vind het leuk met mensen om te gaan.
Ik ben competitief en wil mijzelf steeds blijven ontwikkelen zodat ik mijn patiënten nog effectiever kan helpen.

Binnen de fysiotherapie is mijn passie observeren, analyseren en resultaatgericht werken, dat bijdragen aan een goede gezondheid van mijn patiënten.
Ik streef naar snelle behandelresultaten. Bij mij staat patiënt centraal en moet klachtenvrij komen.

Mijn doel is om bij de beste therapeuten van Nederland te horen.

Als fysiotherapeut sta ik geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR), het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en het BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.